Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2010

Mπερλουσκόνι: “Η Αριστερά με στέλνει σπίτι μου, αλλά εγώ δεν ξέρω πιο από τα 20 να διαλέξω”!

Εκεί που προσπαθούμε να… συνέλθουμε από τα αστεία του ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Καβαλιέρε συνεχίζει να δίνει συνεχώς νέα τροφή για -απαξιωτικά- σχόλια.
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας αντιμετώπισε με νέους αστεϊσμούς τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης που θέλει “να τον στείλει σπίτι του” λέγοντας ότι δεν ξέρει που να πάει γιατί έχει είκοσι!
Η αριστερά δεν σταματάει να μου λέει ότι πρέπει να πάω σπίτι μου αλλά μου προκαλεί σύγχυση – γιατί εγώ έχω είκοσι σπίτια και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω”, είπε ο Μπερλουσκόνι κλείνοντας τη γιορτή που διοργάνωσε το κόμμα του, ο “Λαός της Ελευθερίας” (PDL) στο Μιλάνο.
Το νέο αστείο του Ιταλού πρωθυπουργού προκάλεσε τα γέλια και τα χειροκροτήματα των οπαδών του.
Το Σάββατο πάντως ο Μπερλουσκόνι δέχτηκε τα πυρά του Βατικανού και της εβραϊκής κοινότητας της Ιταλίας για τα κακόγουστα ανέκδοτά του, κυρίως επειδή αφηγήθηκε σε νέους ένα “αστείο” με πρωταγωνιστές εβραίους που πληρώνονται για να κρύβουν έναν άλλο εβραίο και δεν του αποκαλύπτουν ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει.
Σήμερα ο γενικός γραμματάς του Δημοκρατικού Κόμματος (PD), Πιέρ Λουίτζι Μπερσάνι, επέκρινε σφοδρά τον Μπερλουσκόνι τονίζοντας ότι “φτάνουν τ’ αστεία, αυτό που χρειάζεται είναι τάξη, εντιμότητα και νομιμότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: