Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Να σταματήσει την «αντιμνημονιακή υστερία» κάλεσε τον Σαμαρά ο Καρατζαφέρης

«Να σταματήσει την αντιμνημονιακή υστερία και πολιτική και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προσθέτοντας πως πρέπει «να δείξει υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ωριμότητα».
«Πρέπει να συνειδητοποιήσει πως με αστεϊσμούς και με το να μας βρίζει και να μας αποκαλεί “δεκανίκια” και “εξαπτέρυγα”, δεν γίνεται πολιτική», δήλωσε στο «Alter», ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Επιπλέον, χαρακτήρισε «λάθος» την πολιτική που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς «είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο της Αριστεράς στο 20%».

Τέλος, αναφερόμενος στην πιθανότητα εθνικών εκλογών ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε πως «η περίοδος μέχρι το Πάσχα θα είναι η πιο δύσκολη και υποστήριξε πως ό,τι είναι να γίνει, θα συμβεί πριν τις 4 Απριλίου, που ισχύει η “λίστα“».

«Αυτοί που ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα τους στην ευρύτερη περιοχή, θέλουν ένα Παπανδρέου σταθερό, που να μην είναι σε κινούμενη άμμο, χωρίς διαφωνούντες βουλευτές στο εσωτερικό του», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και τάχθηκε υπέρ της επαναδιαπράγμάτευσης των όρων του Μνημονίου από την κυβέρνηση, ζητώντας παράλληλα ενότητα για να βγει η χώρα από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: