Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μεϊμαράκης: “Ο Παπανδρέου θα τις κάνει τις εκλογές, θέλει να φύγει”

Βέβαιος ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπλοφάρει, απειλώντας με εκλογές, εμφανίστηκε στον “Αθήνα 984″ ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «μη λέτε ότι δεν θέλουμε εκλογές. Να λέτε ότι δεν ζητάμε. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Εγώ σας λέω ότι δεν ζητάμε, διότι δεν συνάδει αυτό το επικοινωνιακό, πολιτικό, τρικ, το οποίο για λίγο χρονικό διάστημα κρατάει και δημιουργεί αστάθεια και αβεβαιότητα στη χώρα σε αυτές τις συνθήκες. Δεν συνάδει με τη σοβαρή και υπεύθυνη ΝΔ. Δεύτερον, να ξέρετε ότι είτε τις ζητάμε, είτε δεν τις ζητάμε, είναι θέμα πρωθυπουργού». 

Παράλληλα, επέμεινε ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές λόγω της κατάστασης της οικονομίας τονίζοντας ότι όσο περνούν οι μέρες, θεωρώ ότι θα πάει σε εκλογές και έχει λάβει την απόφασή του. Μάλιστα, δεν οριοθετεί τι σημαίνει νίκη και τι ήττα γι’ αυτόν, για να μπορεί με όποιο αποτέλεσμα, ακόμα και νικηφόρο, να τις κάνει. 

«Διότι, κατά τη γνώμη μου, σύμφωνα με όσα διαβάζω, ακούω, βλέπω, και από τις Βρυξέλλες, αισθάνομαι ότι έχει καταλάβει πως η πολιτική του έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να πάρει νέα μέτρα, θεωρώ ότι η συζήτηση του κ. Πάγκαλου για την αναδιάρθρωση του χρέους, άρα της πτώχευσης της Ελλάδας, δεν είναι τυχαία. Τι να την κάνει τη νωπή εντολή; Να φύγει θέλει.  

Αφού βλέπει...
ότι δεν μπορεί να τα φέρει εις πέρας, με πόνο ψυχής υποτίθεται ότι παίρνει τα μέτρα που παίρνει, σκεφτείτε πόσο θα πονέσει ακόμα περισσότερο, αν θα πάρει και άλλα μέτρα. Άρα σου λέει “γιατί να πονάω; Αφού δεν μπορώ να τα πάρω και αυτά τα μέτρα, θα δραπετεύσω”. Διότι αν δεν δραπετεύσει, θα τον δραπετεύσουν. 

Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι άργησε το ΠΑΣΟΚ να πάρει μέτρα, έκανε παροχές την ώρα που έπρεπε να κάνει σφιχτή πολιτική και ο κόσμος τού χρεώνει, από τον Οκτώβριο και μετά και την υπερβολική αύξηση του ελλείμματος και τη σημερινή κατάντια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: