Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

To αντι-μνημονιακό μέτωπο του... Υπουργείου Παιδείας...

Μεθοδευμένο πόλεμο εναντίον της καταγγέλλει η Χριστίνα Χριστοφάκη, σύζυγος του Θεόδωρου Πάγκαλου, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας για το δήμο του Σαρωνικού.

Η Χριστίνα Χριστοφάκη, μέσω της Real News, εξαπολύει ευθεία επίθεση στην υφυπουργό Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ότι δεν τη στήριξε στις εκλογές τονίζοντας ότι «γυναίκα υπουργός από την περιοχή έκανε μεθοδευμένο πόλεμο εναντίον του ψηφοδελτίου μας. Εναντίον ποιου έκανε πόλεμο; Εναντίον της γυναίκας του Πάγκαλου; Εναντίον της κυβέρνησης, της οποίας είναι μέλος;».

Ερωτηθείσα αν πλήρωσε το γεγονός ότι είναι η γυναίκα του Πάγκαλου απαντά αρνητικά και τονίζει ότι στην περιοχή «20 χρόνια ο κ. Φιλίππου έχει τους μηχανισμούς και ελέγχει τα πάντα».

Ο Πάγκαλος μάλιστα της είπε ότι «στην πολιτική πρέπει να μάθεις και να χάνεις».

Τέλος, σχετικά με τις «κατηγορίες» εναντίον της ότι είναι η Γιάννα του Σαρωνικού, απαντά «Είμαι υπερήφανη αν κάποιοι με λένε “Γιάννα”».


Επίσης,  ιδιαίτερα στεναχωρημένη είναι η Φώφη Γεννηματά ...
από την κριτική που το τελευταίο διάστημα δέχεται σε ό,τι αφορά τη δήθεν άρνηση της να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας. Παρόμοια λύπη τη διακατέχει και για τη δήθεν συντριβή των «γεννηματικών» συντρόφων της, οι οποίοι φέρονται να μην συνέδραμαν τον Γ. Καμίνη.

Κι αυτό διότι όλοι γνωρίζουν πως η κα. Γεννηματά είχε άλλους, προσωπικούς λόγους που την εμπόδιζαν να κατέλθει. Επίσης τα πυρά είναι περίεργο πως δεν στρέφονται κατά της Άννας Διαμαντοπούλου η οποία προσωπικό πρόβλημα δεν είχε όμως την ίδια ώρα δεν στήριξε καν τον νέο δήμαρχο.

Βέβαια, η Άννα Διαμαντοπούλου βγήκε το βράδυ της Δευτέρας στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη για να υπερασπιστεί το μνημόνιο, αλλά ως φαίνεται ήταν ήδη... αργά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: