Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στις 12 Δεκεμβρίου παρουσιάζει τη νέα αγροτική πολιτική ο πρωθυπουργός, στο Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο θα βρίσκεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα αγροτική πολιτική, η οποία είναι εναρμονισμένη στη Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Κυρίαρχο σημείο της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των τοπικών προϊόντων κάθε περιφέρειας σε όλη τη χώρα και η ανάδειξη τους στις αγορές, σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ.
Πρόκειται για το γνωστό «καλάθι προϊόντων», το οποίο και θα παρουσιάσει ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα συνοδεύεται από διευρυμένο κλιμάκιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη και την υφυπουργό Μιλένα Αποστολάκη.
Από την ηγεσία του υπουργείου θα γίνουν όλες οι ανακοινώσεις για τη νέα ΚΑΠ.
Στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο οποίος θα φτάσει στο Ρέθυμνο νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα αναχωρήσει το ίδιο απόγευμα, είναι να συναντηθεί με στελέχη των αγροτικών συνεταιρισμών του νησιού, καθώς επίσης να επισκεφθεί επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται μέσω καινοτόμων δράσεων και επεξεργάζονται και προωθούν τοπικά προϊόντα της Δυτικής Κρήτης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Στο ΓΚΑΖΟΝ θα γινει το συνεδριο;;;;

typhoon είπε...

Η σημασία της ανάρτησης έχει να κάνει με την ανακοίνωση του τρόπου εφαρμογής της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Αναμένουμε...