Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το ΠΑΜΕ περιμένει τον Στρως Καν στο Σύνταγμα...

Η ομιλία του γεν.διευθυντή του ΔΝΤ στην Βουλή την Τρίτη προκαλεί αντιδράσεις από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, τόσο εντός κοινοβουλίου όσο και στους δρόμους με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή. Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση κατά την ομιλία του Ντομινίκ Στρος Καν, ενώ το ΠΑΜΕ έχει προαναγγείλει συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στις 17.00 την Τρίτη, όταν και η είναι προγραμματισμένη η ομιλία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα διά στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Παν.Λαφαζάνη καλεί επίσης τους πολίτες και τον ελληνικό λαό «όχι μόνο να του κλείσει την πόρτα αλλά και να διαδηλώσει με όλες τις δυνάμεις του για να απεμπλακεί η χώρα από τα δεσμά της τρόικα και του μνημονίου και να ακολουθήσει νέους αναγεννητικούς προοδευτικούς και σοσιαλιστικούς δρόμους», σε δήλωσή του σε απογευματινή εφημερίδα.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Βουλή η ομιλία του Επιτρόπου για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις Ολι Ρεν.
&
reuters.com (δείτε εδώ ένα ενδιαφέρον ημερολόγιο του Δεκεμβρίου για την Ελλάδα - χρηματιστηριακές και απεργιακές εκδηλώσεις μαζί...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: