Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ο Χάρης Παμπούκης χτύπησε το καμπανάκι της Wall Street


Ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την οποίαν ονόμασαν «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης» διοργάνωσαν το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link στο πλαίσιο του 12ου Ετήσιου Capital Link Συνεδρίου, το οποίο διοργανώθηκε  στις 2 Δεκεμβρίου 2010 στη Νέα Υόρκη, στο Metropolitan Club με θέμα «Μεταρρυθμίζοντας την Ελλάδα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις».

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010 το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημο μεσημεριανό γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Χάρη Παμπούκη, Υπουργού Επικρατείας, των Ελληνικών εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και των εταιρειών που συμμετείχαν στο 12ο Ετήσιο Capital Link Συνέδριο. Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει τη μέρα αυτή και στα πλαίσια επίσημης τελετής, ο Υπουργός κ. Παμπούκης αντάλλαξε δώρα με τον κ. Jeff Eubank, Vice President του NYSE Euronext.

Στη συνέχεια ο κ. Παμπούκης χτύπησε το «Closing Bell», δηλαδή το καμπανάκι λήξης της Συνεδρίασης της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2010. Ο Υπουργός πλαισιωνόταν από στελέχη του επιτελείου του και Ανώτατα Στελέχη εταιριών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού με ακροαματικότητα εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως.

1 σχόλιο:

typhoon είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά όσοι αντέχετε διαβάστε αυτό ...