Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Ποιους θαυμάζει ο Ψωμιάδης?

Είναι γνωστό πόσο μεγάλος θαυμαστής του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Τον είχε άλλωστε στηρίξει ένθερμα στην εσωκομματική μάχη του ΠΑΣΟΚ, το Φθινόπωρο του 2007 -άσχετα βέβαια αν είναι καλό να διεκδικείς την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και να σε στηρίζει ο… Ψωμιάδης.

Δυστυχώς, όμως, Πρόεδρο του Κινήματος (και γιατί όχι πρωθυπουργό) δεν τον είδε τον Βαγγέλη ο Παναγιώτης. Για αυτό τώρα θέλει τουλάχιστον να τον δει… αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. «Δεν έχει μόνο ο Πάγκαλος πολιτικό και σωματικό εκτόπισμα, έχετε και σεις υπουργέ», είπε χθες, κατά τον χαιρετισμό του στη δεξίωση του ΕΕΘ ο Π.Ψωμιάδης απευθυνόμενος στον Ε.Βενιζέλο, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση.

Όλα αυτά βέβαια για την… αντιπροεδρία. Διότι, για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αν προκύψει σύντομα τέτοιο ζήτημα, υπάρχει κάποιος άλλος, με εκτόπισμα μόνο πολιτικό και καθόλου σωματικό, που έχει το προβάδισμα. Αλλά και με αυτόν φροντίζει να τα έχει καλά ο Ψωμιάδης. Για μην πούμε ότι έχει αρχίσει να τον θαυμάζει κιόλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: