Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο Μπουτάρης τα βάζει και με το ΠΑΣΟΚ !

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Καμίνη, που δείχνει να ακολουθεί μια περισσότερο συναινετική τακτική, σε αυτά τα πρώτα βήματα της θητείας του στον Δήμο Αθηναίων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δείχνει αποφασισμένος να πατήσει από την αρχή… γκάζι.

Ο κ. Μπουτάρης έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες, και άνοιξε μια ευρεία γκάμα θεμάτων που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Από την απογραφή των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, μέχρι τον επανακαθορισμό των σχέσεών του με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, την επαναφορά της πρότασης να ονομαστούν τα Σκόπια «Σλαβομακεδονία», και το γνωστό πλέον «σίριαλ» με την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στον Αχιλλέα Καραμανλή, κατηγορώντας τον...
ότι «πάσχει από γεροντικό πείσμα και ξεροκεφαλιά, επειδή παρακολουθεί καθημερινά τις εργασίες τοποθέτησης του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ξεκαθαρίσει στους στενούς συνεργάτες του ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει σιωπηλός, αλλά ούτε και αδρανής, καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν τα περιθώρια για περαιτέρω χάσιμο χρόνου. Δηλώνει μάλιστα έτοιμος να τα βάλει και με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που θα διαπιστώσει ότι δεν θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου για τη Θεσσαλονίκη, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να υπονομευθεί το δικό του έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: