Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ξεπουλάνε τα ''παλάτια'' τους golden boys/ επιχειρηματίες/ τηλεαστέρες/ ηθοποιοί και τραγουδιστές

- Στο σφυρί χωρίς ανταπόκριση μυθικές βίλες και εξοχικά
- Βίλλα των 6 εκατομμυρίων ευρώ πουλήθηκε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ
- Απαιτούν εχεμύθεια από τους μεσίτες

Πολλαπλασιάστηκαν τους τελευταίους μήνες οι αγγελίες πώλησης σε πανάκριβες περιοχές όπως στη Φιλοθέη, το Παλαιό Ψυχικό, την Κηφισιά, την Εκάλη, τη Βουλιαγμένη, το Καβούρι, τη Βάρκιζα ενώ στο σφυρί έχουν βγει και υπερπολυτελή εξοχικά στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Χαλκιδική, τη Ρόδο, την Αράχοβα και το Πήλιο.
Οι ιδιοκτήτες τους το μόνο που ζητούν από τους μεσίτες είναι απόλυτη μυστικότητα ενώ για την τιμή το κουβεντιάζουν, αφού είτε βρίσκονται στα όρια της χρεοκοπίας είτε δεν αντέχουν πλέον το τεράστιο κόστος συντήρησης.
Όμως παρά το ότι έριξαν τις απαιτήσεις τους στην παγωμένη κτηματαγορά σπάνια γίνονται αγοραπωλησίες που να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σε κιτρινισμένες από τη φθορά του χρόνου αγγελίες βλέπει κανείς βίλες που κοστίζουν πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ να πωλούνται σήμερα το πολύ 2,2 εκατ. ευρώ ή μονοκατοικία 1.000 τ.μ. που κόστιζε περί τα 7 εκατ. ευρώ να πωλείται σήμερα κάτω από την μισή τιμή.
 
Σύμφωνα με ένα καλά μέχρι πρόσφατα μυστικό που διέρρευσε, για μία βίλα στο Κεφαλάρι, που ανήκει σε γνωστό ζευγάρι από τον χώρο του αθλητισμού και της σόου μπιζ υπήρξε διερευνητική επαφή για να δουν αν μπορούν να το πουλήσουν και εαν πιάνει τα 12 εκατ. ευρώ που τους κόστισε.
 
Γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να πουλήσει πολυτελέστατη βίλα άνω των 500 τ.μ. στη Βούλα με μεγάλο κήπο, πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο και από τα 6 εκατ. ευρώ που ζήτησε στην αρχή η τιμή έπεσε τώρα κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.
15 εκατ. ευρώ θέλει πασίγνωστη τραγουδίστρια για ξενοδοχείο που διαθέτει στην περιοχή του Κολωνακίου.
 
Γνωστό ζευγάρι από τον χώρο του κινηματογράφου προσπαθεί πολύ καιρό χωρίς επιτυχία να πουλήσει ένα εξοχικό παλάτι στη Μύκονο ενώ την ίδια ώρα δημοφιλής τραγουδιστής δεν βρίσκει αγοραστή για τη βίλα του στα ανατολικά προάστια.
Όμοια τύχη έχει ως τώρα η προσπάθεια γνωστού σχεδιαστή για την πώληση ενός πύργου στο Κεφαλάρι και μιας έπαυλης στη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: