Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Ένα μήνας typhoon...


Σήμερα γιορτάζουμε τον πρώτο μήνα από το ξεκίνημα του typhoon-typhoon.blogspot.com.

Η εκτίμησή μας είναι ότι προχωράμε καλά, ενώ τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει για το typhoon project (EL) είναι αρκετά και ουσιαστικά. Βέβαια κι αυτά χρειάζονται, όπως όλα, επανέλεγχο και αξιολόγηση.
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, εξηγούμε ότι το blog κάνει μία παράθεση της ειδησεογραφίας που αφορά την πολιτική στην Ελλάδα και ειδικά εκείνων των νέων που οδηγούν σε εξελίξεις. Στις εξελίξεις εμπλέκονται εγχώρια, αλλά και διεθνή γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις. Όλα λειτουργούν σαν τα κομμάτια ενός παζλ που αργά ή γρήγορα θα συμπληρωθεί. Εμείς δεν ασχολούμαστε με το συμπληρωμένο παζλ - αυτό το βλέπετε κάθε τόσο στις ειδήσεις των οχτώ και στις εφημερίδες.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται με αρκετή δόση διασκέδασης και μουσικής. Ακόμα, όμως, κι αυτά είναι κομμάτια του παζλ.
To blog ασχολείται με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο με την ανιαρή για πολλούς πολιτική, θέλοντας να δείξει τόσο ότι η πολιτική είναι αυτή που επηρεάζει την ίδια μας τη ζωή, άρα είναι αδιανόητο να μην συμμετέχουμε και να λέμε ότι είναι υπόθεση για άλλους, όσο και ότι τελικά το πόσο ανιαρή είναι η ανάγνωση της πολιτικής εξαρτάται από τον τρόπο που την κάνεις.
Σημαντικό είναι (και κρατήστε το) ότι μπορούμε να βλέπουμε την πολιτική έξω από τα κομματικά πρίσματα. Έτσι απλά, όπως αφορά και επηρεάζει τον πολίτη και τον άνθρωπο!
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Εσάς που επισκεφτήκατε το blog μας και ακόμα περισσότερο όσους συζητήσατε μαζί μας. 

2 σχόλια:

Coffeemug είπε...

Σας παρακολουθούμε. Ευχομαι επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον.

typhoon είπε...

Ευχαριστούμε θερμά, coffeemug.