Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Επεισόδια στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

 
Με το σύνθημα “έξω οι ρουφιάνοι” υποδέχτηκαν...
τα μέλη του ΠΑΜΕ τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Τομ Τζέκινγκς, αλλά απωθήθηκαν από τους συνδικαλιστές της πλειοψηφίας, που φώναζαν “έξω οι νταβατζήδες”.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος έκανε λόγο για ένα μοντέλο οικονομικής διαχείρισης που στηρίχθηκε σε αναδιανομή δανεικών και σε ένα πολιτικό μοντέλο με βάση την αναδιανομή πελατειακών σχέσεων. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι έχουν χρεοκοπήσει και τα δύο αυτά μοντέλα, ενώ σημείωσε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν ευθύνες.

Στο συνέδριο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Γ.Παπασπύρος, πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση ότι άνοιξε και παγίδευσε τους εργαζομένους σε ένα δρόμο που ρίχνει τα βάρη μονομερώς σε αυτούς που δεν ευθύνονται για την κρίση, ενώ τάχθηκε κατά της πιθανής προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Στις 14.00 μ.μ. αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού.

Σχόλιο typhoon:  To 34o συνέδριο της ΓΣΕΕ γίνεται στα ξενοδοχεία Athos Palace Hotel, Pallini Beach Hotel και Theophano Imperial Palace, στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: