Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σάκης Μπουλάς: Το MEGA προσβάλει την προσωπικότητά μου...


Λίγο πριν ξεκινήσουν τα καινούρια επεισόδια για την επιτυχημένη σειρά του MEGA 50-50 ο Σάκης Μπουλάς ξεκαθαρίζει τη θέση του και λέει όχι στην τρελοπαρέα του Νικηφόρου και  του Μίμη.

Ο ηθοποιός αρνείται να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνει το κανάλι, λέγοντας ότι οι όροι του, προσβάλουν την προσωπικότητα του. «Δε με συμφέρει να υπογράψω. Όσοι συμφωνήσουμε πρέπει να μην κάνουμε διαφημίσεις για όσο καιρό προβάλλεται η σειρά. Υποχρεούμεθα όμως να διαφημίσουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι. Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη δουλειά, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν», υποστηρίζει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εσπρέσο».  

Όπως λέει ένας ακόμα όρος του συμβολαίου...
είναι να μην εμφανίζονται σε εκπομπές άλλων καναλιών χωρίς την άδεια του σταθμού. «Αν θέλω να πάω στη Μενεγάκη για να διαφημίσω τις εμφανίσεις μου στην Ακτή Πειραιώς, δεν μπορώ χωρίς να πάρω άδεια», λέει και προσθέτει. «Μας είπαν για 9 επεισόδια και μετά έγιναν 15. Δεν με ενδιαφέρει να υπογράψω, υπό αυτούς τους όρους».

Υποστηρίζει ότι εάν ο ίδιος δεν εμφανιστεί σε κάποιο γύρισμα, σύμφωνα με το συμβόλαιο όπως λέει, θα πρέπει να αποζημιώσει το κανάλι. «Ενώ το κανάλι μπορεί να με αντικαταστήσει και συγχρόνως να ζητήσει να καταβάλω ως ποινική ρήτρα το κόστος όλης της σειράς», συμπληρώνει.

Ο Σάκης Μπουλάς  θεωρεί ότι οι όροι είναι θέατρο παραλόγου από «σκοτεινά μυαλά που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη».
star.gr

Χωρίς Σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: