Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Το τέλος του δρόμου


Το blog typhoon φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της διαδρομής του. Η διακοπή μπορεί να είναι προσωρινή, μπορεί να είναι και μόνιμη - το μέλλον θα δείξει...

Ελπίζουμε να προσφέραμε κάτι στην αποκάλυψη της αλήθειας που υπάρχει γύρω μας και απλά δεν τη βλέπουμε, ελπίζουμε να εμπλουτίσαμε έστω και λίγο την ενημέρωσή σας, αλλά και τη διασκέδασή σας προσφέροντας μερικά χαμόγελα μέσα στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για ό,τι αγαπάτε !
typhoons

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι δηλαδη χωρις ενα γεια .......
ελπιζω να το ξανασκεφθειται!!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν παλι ειναι οριστικο περνατε να μας λετε μια καλημερα.....
Ευχομαι ολα καλα παραπερα

typhoon είπε...

Αγαπητή φίλη taspa,
Το typhoon φαίνεται ότι τελείωσε. Συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε μέσα στη μπλογκόσφαιρα με τα δικά μας προσωπικά nicknames - κάποια υπήρχαν από παλιά, κάποια μπορεί να γίνουν τώρα, ή να εμφανιστούν αργότερα.
Κάποιοι έχουμε άλλα προσωπικά μας blogs, ή συμμετέχουμε σε μεγαλύτερα (πολύ, ή λιγότερο, γνωστά).
Η διαδρομή του typhoon έφτασε στο τέλος της και ελπίζουμε να βοηθήσαμε με την παρουσία μας στη μπλογκόσφαιρα.
Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

θα μας λειψεισ. Δωσε στιγμα να σε διαβάζουμε

typhoon είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε,
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Δυστυχώς, δε μπορούμε να αποκαλύψουμε τις ταυτότητες των μελών του typhoon.

diaskronos είπε...

Πρόταση προς όλους τους BLOGGERS
Προτείνουμε:
Στις 2 Μάρτη Τετάρτη από τις 3μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ. να αναρτήσουμε όλα τα blog ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο και το κάθε blog τις δικές του απόψεις ως περιεχόμενο. Ως τίτλο:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Προτείνουμε ακόμα μια φωτοσύνθεση του χάρτη της Ελλάδας με στάμπα « ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» μια φωτοσύνθεση είναι στην αρχική σελίδα του blog όποιος θέλει μπορεί να την πάρει .
Με αυτό τον τίτλο που είναι φανταζόμαστε λίγο πολύ αποδεκτός από την μεγάλη πλειοψηφία των bloggers και φυσικά ο καθένας μπορεί να αναπτύξει τα δικά του επιχειρήματα και απόψεις αλλά και να δώσει και άλλες προτάσεις. (Στην ανάλυση προφανώς δεν γίνεται όλοι να συμφωνήσουν με ένα κείμενο ή τουλάχιστον προς το παρών είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει προετοιμασία.)
Α) Είναι ένας τρόπος να ακουστούμε από όλους ,πιο μακριά και πιο έντονα.
Β) θα είναι μια δοκιμή και για επόμενη μαζική διαμαρτυρία ή προβολή κάποιου εθνικού ή κοινωνικο-πολιτικού ή οικονομικού ζητήματος.
Γ) Η φωνή μας θα φτάσει και στο εξωτερικό και στις Βρυξέλλες πιο δυνατή.
Δ) Εάν κάποιος διαφωνεί ή τώρα ή σε επόμενη παρόμοια κίνηση είναι ελεύθερος προφανώς να μη συμμετέχει είναι πέρα για πέρα επιλογή και δικαίωμα του καθενός .
Όλοι μας να ενημερώσουμε όλα τα φιλικά μας αλλά και όσα μπορεί ο καθένας για την κίνηση αυτή. Είναι μια πρόταση που δεν κρύβει καμία ύπουλη σκοπιμότητα παρά αυτά και μόνο που γράφουμε. Την πρόταση την κάνουμε με ειλικρίνεια και χωρίς άλλο στόχο ή σκοπό. Θεωρήσαμε σωστό να την διακινήσουμε μέσω σχολίων γιατί δεν βρίσκουμε άλλο τρόπο. Συνάδελφοι (αν στέκει ) bloggers η Χώρα μας πνίγεται …κάτι μα κάτι πρέπει να γίνει.
Ευχαριστούμε κι ελπίζουμε το e-mαιl: diaskronos@gmail.com
Η ομάδα του galaxiako.blogspot.com : diskronos, anarxos, antromeda, kiklonas, anarxosimoritis
ΥΓ Εάν κάποιος (οποιοσδήποτε) θέλει το ονοματεπώνυμο μας θα το δώσουμε με το e-mail. Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε το δικό του για να μην υπάρχουν αμφιβολίες .